Interiørdesign Tips Du Enkelt Kan Gjøre På Egen Hånd

Det kan være at du aldri har gjort mye med din personlige boareal fordi du føler at du ikke vet nok om interiørdesign. Men hvis du bare tar deg tid til å utdanne deg selv om det grunnleggende om god design, bør frykten din smelte bort. Ta veiledningen i dette stykket til hjertet og dristig gjøre hjemmet ditt til et fantastisk sted du virkelig elsker.

Start med et friskt lag med maling. Paint er billig og kan gjøre en stor endring til et rom i løpet av få timer. Gå til din lokale hjemme butikk og få fargeprøver. Deretter kommer hjem og forestille seg hvordan hver fargeprøve vil se ut, og hvordan det ville blande seg med møbler og andre rom i ditt hjem. Velg en og se hvor annerledes rommet ditt ser ut!

Kontroller at du har all lagringsplass du trenger. Du vil aldri få et rom som ser ut som den kom ut av et magasin hvis det er rot overalt. Se etter attraktive beholdere dekket i et stoff som passer til resten av rommet. Når du gjør lagring en del av design, er det lett å lage et rom ser fabelaktig.

Ha en detaljert kontrakt med en interiørarkitekt hvis du velger å ansette en profesjonell. Dette vil gagne dere begge og sikre at du er på samme side, uten overraskelser eller kostnadsoverskridelser. En god interiørarkitekt vil ønske en kontrakt likevel, så det er en god måte å fastslå at de er en hederlig forretningsmann.

Velg baderomsbelysning nøye. På et bad vil et enkelt overheadlys kaste en uønsket skygge, noe som gjør det vanskelig å bruke sminke eller barbering. En sconce på hver side av medisinskapet vil tilby en jevn mengde lys, perfekt for grooming. Glødelampe er å foretrekke fremfor fluorescerende lys, noe som kan skape en blåaktig tone.

Ikke glem gulvene dine! Så mange mennesker bruker tid på å fikse veggene og få møbler at de glemmer ett aspekt av et rom som kan forvandle det: gulvet. Hvis du har sliten, slitt teppe, bør du vurdere å bytte over til en jevn, lys treoverflate. Trelaminat kan også fungere. Disse materialene er skinnende, ikke bli så skitne, og ser mye mer elegant ut.

I stedet for å skifte soverom og kjøkkenskuffer og skap, få nye knotter og håndtak. Bare et snev av sølv på et håndtak, eller en lys ny knott, kan bringe gamle stykker tilbake til livet. Tenk på atmosfæren du vil ha, og velg små biter tilsvarende. Du trenger ikke å bruke mye penger, og du vil fortsatt se forbedring.

Det kan være lurt å bruke trendy elementer når du utformer. De kan modernisere et moderne og legge til en frisk følelse. Bruk trendy elementer sparsomt som aksenter skjønt. En Cheetah print lampe skyggen kan erstattes med en floral Table Runner. En sofa med Zebra print bakgrunn er ikke fullt så lett å endre.

Interiørdesign kan virke som et overveldende tema for de som aldri har hatt mye eksponering for sine prinsipper og konsepter. Heldigvis er det ganske mulig å få den nødvendige kunnskapen til å dekorere hjemmet ditt som en proff ved å investere litt tid. Gi akt på rådene i stykket ovenfor, og et nytt nivå av interiørdesignsikkerhet kan være ditt.